GUS_header_6
Internet 2018-02-09T10:16:19+00:00

E-mail marketing en webredactie

E-mail marketing

De traditionele, papieren nieuwsbrief verliest steeds meer terrein aan e-mail marketing. Het is goedkoop, interactief en meetbaar. Het biedt de mogelijkheid te zien hoe vaak, waar en wanneer uw mailing bekeken is.
U kunt een nieuwsbrief laten ontwerpen of wij maken een template in uw huisstijl.

Vanzelfsprekend maken wij uw mailing ‘responsive’, dat wil zeggen dat het ontwerp zich aanpast aan de afmetingen van het apparaat of scherm waarop u het bekijkt.

Wilt u zelf de nieuwsbrief opmaken en vullen met content? Dat kan, maar wij kunnen het – tegen een geringe vergoeding – uiteraard ook voor u verzorgen.

U kunt eigen adreslijsten importeren en met een of meerdere mailinglijsten werken. Daar kunt u ook weer selecties uit maken om specifieke doelgroepen te benaderen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan per e-mail of via de website. En natuurlijk kan men zich online afmelden.

De kosten voor het ontwerp zijn eenmalig, de kosten voor het versturen zijn afhankelijk van het aantal adressen waarnaar u verstuurt. U betaalt een zeer gering bedrag per adres; er zijn geen abonnementskosten.

Webredactie

Het onderhouden van websites als webmaster of contentmanager. Aan content op het web worden andere eisen gesteld dan aan de teksten in een tijdschrift of krant. Daarnaast worden webpagina’s steeds dynamischer en interactiever. Als webmaster zorgen wij voor tekst- en beeldredactie, onderhoud en opmaak van webpagina’s in een content management systeem (cms).

Webdesign

Soms is het tijd voor een geheel nieuw ontwerp, maar vaak gaat het om het revitaliseren van een bestaande website. Wij kunnen u daarbij adviseren. Maar wat de keuze ook wordt: we zorgen voor een prettig content management syteem, goede vindbaarheid (SEO) en een eigentijdse uitstraling.