GUS_header_3
Grafisch 2018-02-09T10:16:19+00:00

Diensten

Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure, huisstijl of website: van elke opdracht – klein of groot –proberen we bijzonder werk te maken vanuit de gedachte dat elke opdracht even belangrijk is. Gedreven door vakmanschap en met oog voor detail. En altijd staat de opdrachtgever centraal.

Grafische vormgeving voor alle media

Meedenken over uw boodschap en deze omzetten in een doordacht grafisch ontwerp. Vormgeving van allerlei communicatiemiddelen: dat kan drukwerk op papier zijn zoals huisstijlen, logo’s, folders, jaarverslagen en tijdschriften, maar ook digital publishing, e-mail marketing of webdesign. Inmiddels is de manier waarop gecommuniceerd wordt ingrijpend veranderd. De focus verschuift van papier naar websites, digitale mailings en de inzet van social media. Dat vraagt om nieuwe technieken en een andere aanpak.

DTP-plus en freelance vormgever

Naast grafische vormgeving verzorg ik ook hoogwaardig dtp-werk voor derden. Heeft u plotseling ‘handen tekort’ door onvoorziene drukte?  Dan is extra hulp soms meer dan welkom. Maar dat moet dan wél goed en betrouwbaar zijn. Ik ben op freelance-basis beschikbaar voor studio’s en bedrijven.

Wat kunt u verder verwachten?

Velen vinden het prettig werken met een klein bureau: het betekent korte lijnen en daardoor vaak minder besprekingen. Dat scheelt niet alleen tijd, het is vaak ook goedkoper. En, ook niet onbelangrijk, het betekent een aantrekkelijk budget.

Creativiteit en vakmanschap. Een persoonlijke benadering. Eén aanspreekpunt. Dat is prettig en duidelijk.

Tot slot: samenwerking met een klein team van professionals staat garant voor creatieve oplossingen en een backup.

Alle diensten

> grafische vormgeving

> e-mail marketing
> webredactie
> webdesign
> dtp-plus
> freelance vormgver/dtp-er
> drukwerkbegeleiding
> huisstijlbewaking

Drukwerkbegeleiding en meer…

Als uw huisstijl of folder is ontworpen, neem ik u graag het ‘regelwerk’ eromheen uit handen. Dan hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Kiest u voor een brochure of voor e-mail marketing? Welk medium is het meest geschikt? Wij helpen u de juiste keuzen te maken. Uw boodschap komt beter over als de teksten vrij zijn van stijl- en spelfouten. Tekstredactie is dan ook geen overbodige luxe. Net als bij het ontwerp gaat het bij een goede tekst om de details. Die maken immers het verschil…

Huisstijlbewaking

Een huisstijl is meer dan alleen een logo. Het is het ‘gezicht’ van uw bedrijf. Het doorvoeren van de huisstijl in alle uitingen – gedrukt en digitaal – is daarbij van groot belang. U wilt toch dat alles dezelfde uitstraling heeft!